Hundehotel D´ogleterre - Når din hund fortjener det bedste
RSS

Nye indlæg

Aflysning af træning
Ingen hvalpe i denne omgang
Cavalierhvalpe
Cavalierhvalpe
Opstart af træning efter ferien

Kategorier

Cavalier NYT
Hundetræning
Velkommen til d´ogleterre
drevet af

Min blog

Aflysning af træning

Hej Hundefolk
 
Jeg er desværre nødt til at aflyse al træning i uge 20. Vi ses igen i uge 21 :-)

Ingen hvalpe i denne omgang

Der bliver desværre ingen hvalpe i denne omgang. Vi er alle sammen meget kede af det. Aiva var til røntgen, og dyrlægen måtte fortælle mig, at hvalpene desværre ikke længere var der. Aiva tror stadig, at hun er drægtig, hun har taget 1,5 kg på og opfører sig som om hvalpene snart er på vej. Det gør det selvfølgelig ikke nemmere for os. Vi prøver igen ved næste løbetid, og jeg er selvfølgelig rigtig ked af det på vegne af alle jer, der har stået på venteliste i lang tid.

Cavalierhvalpe

Så er det ganske vist. Aiva er drægtig og skal nedkomme ca d. 9 maj 2011. Vi venter i spænding. Vi får lavet et røntgenbillede når vi kommer lidt længere frem, så vi ved, hvor mange vi får.

Cavalierhvalpe

Så lykkedes det endelig. Aiva lod vente på sig denne gang, jeg havde regnet med at hun gik i løbetid sidst i januar, men hun besluttede sig til at vente til d. 9-3-2011 før hun var klar til at blive parret. Men nu er hun blevet parret med stor succes. Den stolte hanhund er Wessel fra Kennel Linellies. En skøn tricolore med stor udstråling og det bedste og kærligste sind. Hvis du er interesseret i at blive skrevet op til en hvalp, skriv en mail eller endnu bedre ring på 23952312.                                           

Opstart af træning efter ferien

Så er vi klar til at starte træningen igen efter en velfortjent ferie. Vi starter igen lørdag d. 15-1-2011. Jeg glæder mig til at se alle to-og firebenede igen samme tid og samme sted som vi plejer :-)

Godt nytår

Så er nytårsaften her på Hundehotellet vel overstået. Alle gæster havde en stille og rolig nytårsaften uden fyrværkeri. Vi glæder os over at bo et sted, hvor vi kan tilbyde vores firebenede venner en nytårsaften uden brag og larm. Husk allerede at bestille tid nu, hvis I ønsker en plads igen til næste år, da jeg jo kun tager få hunde ind.

Hundetræning

Jeg er nødt til at aflyse al træning lørdag d. 27-11-2011.

Velkommen til min blog

Hej alle
 
Så er træningen godt igang, dejligt med så mange forskellige hunde og hundeførerer.
 
Hotellet bliver snart opgraderet med nogle flere "nye" sofaer, så der bliver lidt forskelligt at vælge imellem.
 
Har nogle ideér til nye menuer til jeres venner, vil jeg gerne høre om det. Har I andre ideér, vil jeg også meget gerne høre dem :-)
 
 
SiteBuilder drevet af  Vistaprint